optimaal samenwerken

Prins Momentum is opgericht door Anouk Prins (1988). Al op jonge leeftijd vroeg ik mezelf vaak af waarom ik naar school moest, wat studeren voor nut had en later waarom die collega’s zich nooit afvroegen of ze hun werk eigenlijk wel leuk vonden. Ik was altijd al bezig met het vinden van betekenis, zin geven aan de dingen die ik deed en werken aan mijn persoonlijke doelen.

De energie, ambitie en gedrevenheid die ik van jongs af aan voelde kon ik lange tijd niet op een goede manier kwijt. Ik liep meerdere keren helemaal vast. De oplossing was om een andere invulling te geven aan mijn werkende leven en Prins Momentum te creëren. Mijn grootste drijfveren zijn autonomie, vrijheid en het werken met mensen, voor mensen. Aan het laatste geef ik betekenis door mijn kennis en ervaring in te zetten voor overheden en onderwijs.

Een momentum is een beslissend moment, een omslagpunt of kanteling. Het is een kort moment van onbalans, waarna een beslissende uitkomst volgt. Sta je voor zo’n moment? Vanuit mijn achtergrond in zowel communicatie- als sociale wetenschappen heb ik geleerd om op verschillende manier naar een organisatie te kijken, waardoor ik weet wat er nodig is voor die beweging. Daarnaast begrijp ik jouw organisatie door jarenlange ervaring als jonge ambtenaar bij verschillende overheden. Ik help je vooruit!

Gratis strategie-
gesprek?

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem snel contact met je op voor een vrijblijvende intake van 30 minuten.