Thuiswerken is het nieuwe normaal, daarom biedt Prins Momentum het webinar Gelukkig Thuiswerken aan. Voor iedereen is 2020 namelijk een jaar als nooit tevoren. We staan wereldwijd voor de uitdaging om het coronavirus het hoofd te bieden. Dit heeft grote gevolgen voor de manier waarop we aan het werk zijn.

Thuiswerken is inmiddels niet meer weg te denken uit onze samenleving. De uitdagingen die bij thuiswerken komen kijken ook. Het ontbreken van de sociale interactie op een fysiek kantoor. Dag in dag uit in dezelfde omgeving. De vervaagde scheidslijn tussen werk en privé. Het ontbreken van de autorit of fietstocht naar het kantoor of de werkplek, en de vermoeiende realiteit van online vergaderen.

In het webinar Gelukkig Thuiswerken reik ik jouw team of afdeling de handvatten aan om gelukkig thuis te werken. Dit betekent niet alleen effectief werken vanuit huis, maar ook op een manier die fijn is en voldoening geeft. We moeten er vanuit gaan dat thuiswerken voorlopig de norm blijft. Daarom is het heel belangrijk om aandacht te hebben voor de keerzijde van deze manier van werken. Onrust en stress liggen op de loer, alleen is de oorzaak nu anders dan in de jaren hiervoor.

In het coronaproof webinar Gelukkig Thuiswerken leer ik jou en je team thuis te werken met rust én resultaat!

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende intake. Neem contact op via dit formulier of mail naar info@prinsmomentum.nl.