Prins Momentum is opgericht door Anouk Prins (1988). Al op jonge leeftijd was ik een enorme denker, ik vroeg mezelf vaak af waarom ik naar school moest, wat studeren voor nut had en later waarom die collega’s zich nooit afvroegen of ze hun werk eigenlijk wel leuk vonden. Ik was altijd al bezig met het vinden van betekenis, zin geven aan de dingen die ik deed en werken aan mijn persoonlijke doelen.

De focus, energie en ambitie die ik van jongs af aan voelde kon ik niet kwijt in de functies die ik in loondienst had. Ik liep meerdere keren helemaal vast. De oplossing was mijn eigen doel, of why, te vinden en daarmee Prins Momentum te creëren.

Met Prins Momentum maak ik niet alleen mijn eigen werkende leven leuk en inspirerend, maar ook dat van anderen. Mijn doel is om nooit meer in termen van weekenden, vakanties en pensioen te denken, als leuke onderbreking in een verder ongeïnspireerd leven met een verplicht karakter. Ik ben dol op mijn werk en doe niets liever, dus het voelt nooit als werken. Ik wil daarmee anderen inspireren en verder helpen om hetzelfde na te streven. En ze werkten nog lang en gelukkig.