Adviestraject

Blijft resultaat elke keer uit? Weet je niet goed waar je moet beginnen met het bepalen van een goede strategie, en hoe je deze kunt verbinden met de mensen in je team of organisatie? Daar kan ik je bij helpen!

Ik help je graag met het realiseren van ambities en doelen binnen jouw organisatie. In het adviestraject start altijd met een analyse. Daarbij stellen we vast waar de knelpunten zich precies bevinden. Ligt het bijvoorbeeld aan de communicatie of de organisatiestructuur? Zijn er andere zaken die succesvol realiseren van resultaten in de weg zitten?

Op basis van deze analyse stellen we een strategie op: missie, visie en doelen maken we spathelder. Daarna vertalen we ze voor de hele organisatie, zodat iedereen zich met de strategie kan verbinden. Lopende een vooraf afgesproken periode blijf ik aangesloten, om je te ondersteunen bij het implementeren van de strategie.

 

  • Analyse van de organisatie en interne communicatie
  • Strategie ontwerpen (vaststellen missie, visie en doelen)
  • Ondersteuning bij het uitwerken van de strategie voor iedere medewerker
  • Begeleiding bij de implementatie van de strategie
  • Evaluatie van het traject en advies voor het vervolg
Traject op maat, prijs op aanvraag
optimaal samenwerken

Andere diensten

Heidag

Organiseren en begeleiden van een heidag

Een kickstart in één dag voor je team of afdeling? Een inspirerende dag organiseren waar de energie vanaf spat, en waarna je zelf verder kunt met jullie missie en doelen? Dan ben je hier op de juiste plek! Ik help …

Lees verder »
Strategietraject

Strategietraject

Loop je helemaal vast met je organisatie, afdeling of team in het behalen van resultaten? Begint het tussen bestuurders en ambtelijke organisatie te wringen? Dan is het tijd voor actie! Ik help je graag met het realiseren van een samenwerking …

Lees verder »

Vraag via onderstaand formulier een gratis strategiegesprek aan

Vul onderstaand formulier in en ik neem snel contact met je op.

Gratis strategie-
gesprek?

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem snel contact met je op voor een vrijblijvende intake van 30 minuten.